Çarşamba, Eylül 30, 2009

MELEK KIZIM SHEBA'M iÇiN...08.06.1992-30.09.2009...



MELEK KIZIM

SHEBA'M iÇiN...

08.06.1992-30.09.2009...


9 YIL ÖNCE MELEK OLAN

TABITHA KIZIM VE SHEBA KIZIM

ARTIK KALBiMDE YASAYACAKLAR...

ONLARI ÇOK SEViYORUM...










Cennetin yakınında, Gökkuşağı Köprüsü diye bir yer vardır. Bizlere çok yakın olmuş, Özel bir dostumuz ölünce oraya gider. Orada dört ayaklı sevgili dostlarımızın hep beraber koşup oynayacagı çayırlar ve tepeler vardır. Orada, bol yiyecek, su ve güneş vardır. Dostlarımız orada, soğuklardan uzak, rahat bir yaşam sürdürürler.

Bir zamanlar hasta ve yaşlı olanlar tekrar sağlık ve kuvvetlerine kavuşmuşlardır. Bu dünyadan yaralanmış veya sakat olarak ayrılanlar, rüyalarımızda onları hayal ettiğimiz gibi, tekrar düzelmiş ve güçlü olmuşlardır.

Dostlarımız burada mutlu ve hallerinden memnundurlar ama, her biri, geride bıraktığı, onun için çok özel olan birinin özlemini çekmektedir.

Bir gün gelir, hep birlikte koşup oynarlarken, içlerinden biri aniden durup gözlerini uzaklara diker. Parlak gözleri dikkat kesilmiştir. Vücudu sabırsızlıkla titremeye başlamıştır. Birden gruptan ayrılıp koşmaya başlar. Sizi görmüştür.

Ayakları çimenlerin üzerinden kesilmiş, adeta uçarcasına size doğru gelmektedir. Ve nihayet buluştuğunuzda, bu çok özel dostunuz ve siz, bir daha ayrılmamak üzere, sevinçle sarmaş dolaş olursunuz.

Yüzünüzü onun mutlu öpücükleri kaplar; elleriniz onun sevgili başını okşar. Hayatınızdan uzun zaman önce ayrılmış, fakat kalbinizden hiç çıkmamış olan dostunuzun o güvenen gözlerine bir daha bakarsınız. Sonra Gökkusağı Köprüsünü birlikte geçersiniz...

7 yorum:

allımorlu dedi ki...

resimlerden çok güzel yaşadığı,çok mutlu olduğu evin nazlısı,bebeği,çiçeği olduğu o kadar belliki(diğerleride öyle)sheba, bir kedinin yaşayacağı en güzel şeyleri yaşadı.acınızı paylaşıyorum ve sabırlar diliyorum..

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım benim sabah sabah duygulandım doğrusu.Haklısın canım benim cennette yerlerini aldılar onlar.Bütün kedilerine sevgini vermişsin.Verdiğin sevgi nasılda belli kedilerinin gözlerinden.Çok şanslılar senin gibi annaleri oldukları için!bende çok şanslıyım seni tanıdığım için.
Sevgiyle kal...

çello çalan kedi dedi ki...

sahiden gelirler di mi yanımıza? gelsinler bulsunlar bizi orada allahım nolur...

Nenoni dedi ki...

Başın sağolsun.Yazı çok hüzünlü, okurken gözlerim doldu :((

Adsız dedi ki...

ne diyeceğimi bilemiyorum.sevgili sağır kedinin bloğunda duydum:( allah sabır versin sizlere.sheba eminim sizin yanınızda dolu dolu,sevgiyle büyümüştür.darısı tüm dostlarını bekleyen sadık dostlarımıza.bir gün kavuşacaksınız.saygılarımla.

Nedret dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel.Kaykılıp oturana bittim.Kaç tane kediniz olduğunu sayamadım.Ucunu kaçırdım.Siz artık en az veteriner kadar öğrenmişsinizdir kedi bakımını.Güzel meleğinizi 17 yıl yaşatmayı başarmışsınız ihtimamla.Gönlünüz ferah olsun.Siz yazıncaya kadar olur a cennete gidecek olursak baktığım bütün hayvanlarla buluşabileceğimi hiç düşünmemiştim.Ben de Tekir'imi,Boncuk'umu, köpeciklerim; Salla Kuyruk ve Fındık Kıran'ı çok özledim.Umarım kavuşuruz.Şimdiki kediciklerim Recep,Çizmeli Kedi ve Pamuk'ta inşallah benden çok yaşarlar.

maya30 dedi ki...

okadar duygulandımki sözleriniz karsısında inanmassınız fosur fosur aglıyorum.bende sizin gibi hayvansever hemde cok sever bır ınsanım.bir kedim ve bir kopegım var ve onların bır gun melek olma ihtimalı şimdiden içimi acıtıyor ve dayanamıyacıgımı zannedıyorum.allah sabır versin